Regiogroepen in Oost-Vlaanderen

Kies uw regio:
Gent Lede

Gent

Opgepast, onderstaand programma kan steeds wijzigen ten gevolge van corona. Check veiligheidshalve altijd eerst onze site, als je aan een bijeenkomst wil deelnemen.

Waar?

De vergaderingen vinden plaats in de kantoren van steunpunt Geestelijke Gezondheid (VVGG) , Tenderstraat 14, 9000 Gent (in de vergaderzaal achteraan op het gelijkvloers).
Door toedoen van corona wijken we tijdelijk uit naar een andere, ruimere locatie waar we coronaproof kunnen we vergaderen. Zie programma hieronder.

Wanneer?

De derde donderdag van de maand van 19 tot 21.30 uur, met een korte pauze (uitzonderingen worden uitdrukkelijk vermeld).

Programma 

 • Donderdag 15 oktober – locatie: Sint-Salvatorstraat 30, 9000 Gent

  We organiseren een sessie van vrije associatie ivm woorden die een neutrale betekenis hebben maar voor ons iets anders kunnen inhouden bv. ziekte, partner, stabiliteit, kinderwens …

 • Donderdag 19 november – locatie: Sint-Salvatorstraat 30, 9000 Gent
  Wij gaan creatief aan de slag onder begeleiding van één of meerdere van onze leden. Je hoeft geen materiaal mee te brengen, daar zorgen wij wel voor.

 • Donderdag 17 december – locatie: Sint-Salvatorstraat 30, 9000 Gent

  Karel van de AA maakt ons bewust van de gevaren van alcohol- en drugver­slaving en vertelt over hoe deze verslavingen samengaan met de bipolaire stoornis of de depressie.

 • Donderdag 21 januari 2021
  Nieuwjaarsreceptie: iedereen welkom. We nodigen de deelnemers uit om een hapje mee te brengen.

Contactpersonen

Gelieve te bellen na 19 uur.
Charis: 09 253 26 09
Hilde & Patrick: 0485 72 54 49
E-mail: gent@upsendowns.be

Lede

Vanwege de coronamaatregelen hebben we besloten om voorlopig niet meer bij elkaar te komen in het Ontmoetingscentrum ’t Evenwicht, zeker gezien de recente opflakkering van het coronavirus.
Zodra de omstandigheden een fysieke bijeenkomst wel toelaten, zullen we dat hier melden.  

Check veiligheidshalve altijd eerst onze site, als je aan een bijeenkomst wil deelnemen.

Waar?

Ontmoetingscentrum ’t Evenwicht – Rammelstraat 8 – 9340 Lede.

Wegbeschrijving
Ontmoetingscentrum ‘t Evenwicht bevindt zich in een woonhuis met een glazen deur recht tegenover de Markt van Lede. Op de deur zal er een aanduiding met het logo van Ups & Downs hangen. Gelieve niet aan te bellen aan het huisnummer 8 (dit is beschut wonen). Opgelet: de Rammelstraat is eigenlijk een deel van de Wichelsesteenweg. Het adres bevindt zich dus op de grote baan in richting Wichelen, tussen de Belfius bank en de apotheek.

Wanneer?

De bijeenkomsten vinden telkens plaats op elke tweede dinsdag van de maand vanaf 19 tot 21.30 uur (met pauze).

Programma

 • Dinsdag 13 oktober 
  Vanwege corona zien we elkaar niet in het Ontmoetingscentrum ’t Evenwicht, maar wordt het terug een online zoom-bijeenkomst.  We houden een vrij rondetafelgesprek om bij te praten en met eventueel een nabespreking van het webinar Ups & Downs Forum op 10/10/2020.
  Wil je graag deelnemen? Mail dan voor 8/10/2020 naar lede@upsendowns.be.
 • Dinsdag 10 november
  Rondetafelgesprek: we vertellen hoe het de voorbije maanden geweest is met onze stemming.
 • Dinsdag 8 december
  Intuïtief mandala’s tekenen met nabespreking: creatieve activiteit met toelichting en begeleiding door Myriam. Alle materiaal zal aanwezig zijn, je hoeft niets mee te brengen. Toegankelijk voor iedereen, geen artistieke voorkennis vereist.
 • Dinsdag 12 januari 2021
  Nieuwjaarsfeestje! Gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Partners, kinderen en vrienden zijn ook van harte welkom!

Contactpersonen

Gelieve te bellen tussen 18 en 21 uur.
Alison:  0479 40 49 24
Rebecca: 0486 61 44 10
E-mail: lede@upsendowns.b