Leuven

We zijn heel verheugd jullie te laten weten dat we elkaar terug in levende lijve kunnen ontmoeten. Uiteraard respecteren we daarbij de coronaregels.

Waar?

Jeugdherberg De Blauwput, Martelarenlaan 11A, 3010 Leuven (achterzijde van station), www.leuven-hostel.com. Gratis parkeerplaatsen op vijf minuten afstand op het Becker Remy-plein in Kessel-Lo of betalende parking onder het station.

Wanneer?

Elke tweede zondag van de maand van 14 tot 17 uur.

Programma

 • Zondag 12 september
  Relaties en familiebeleving. Getuigenis over relaties, familiebeleving rond bipolaire stoornis door Mattias Nolmans. Voor de lezing hebben we een grotere ruimte gereserveerd (ca.30 personen).

 • Zaterdag 9 oktober
  Forum Ups & Downs. Tijdens onze jaarlijkse Forumdag vieren we ook het 25-jarig bestaan van Ups & Downs. Alle info en inschrijvingen vanaf 1 augustus op de homepagina onze website www.upsendowns.be.

 • Zondag 10 oktober
  Stigma en zelfstigma. In de samenleving is er nog veel stigma rond mensen die het psychisch moeilijk hebben, maar je kan zelf ook schaamtegevoelens hebben over wat er met je is gebeurd tijdens een manie of depressie. We bespreken hoe je kan praten met familie en naasten over je bipolaire stoornis.

 • Zondag 14 november
  Medicatie. Dr Sabine Wyckaert is als psychiater gespecialiseerd in bipolaire stoornissen en werkt in het UPC Kortenberg. Ze komt vertellen over medicatie en we gaan hierover met haar in gesprek.

 • Zondag 12 december
  Zelfmanagement. We bespreken wat je zelf kunt doen als je stemmingen schommelen.

 • Zondag 9 januari 2022
  Nieuwjaarsfeestje. We vieren het nieuwe jaar met een hapje en een drankje in een zaaltje in de Curve (Kessel-lo) en we wisselen ervaringen uit.

Contactpersoon

Tom: 0484 96 57 98 
E-mail: leuven@upsendowns.b