Leuven

Gezien de verstrengde coronamaatregelen gaan onze bijeenkomsten weer online door via het Zoom-platform. Om deel te nemen, stuur je een mailtje naar leuven@upsendowns.be en ontvang je je deelnamelink. Zodra mogelijk zullen fysieke bijeenkomsten terug doorgaan in de jeugdherberg in Kessel-lo. De bijeenkomsten van december, januari en februari zullen sowieso online doorgaan. Nadien hopen we weer fysiek te kunnen afspreken..

Waar?

Online bijeenkomsten:
Via Zoom. We prefereren deelname via een pc of laptop omdat die meer opties bieden dan een telefoon of tablet. Net zoals bij onze fysieke bijeenkomsten rekenen we op een vertrouwelijke omgeving. Gelieve dus niet deel te nemen vanuit een openbare plaats of een plaats waar veel achtergrondgeluid is. Indien je geen ervaring hebt met het online platform, neem dan gerust een kijkje op de website van Zoom en stuur gerust een mailtje naar leuven@upsendowns.be indien je met vragen zit rond het gebruik van Zoom.

Fysieke bijeenkomsten:
Jeugdherberg De Blauwput, Martelarenlaan 11A, 3010 Leuven (achterzijde van station), www.leuven-hostel.com. Gratis parkeerplaatsen op vijf minuten afstand op het Becker Remy-plein in Kessel-Lo of betalende parking onder het station.

Wanneer?

Elke tweede zondag van de maand: van 14 tot 16 uur indien online; van 14 tot 17 uur indien fysiek.

Programma

  • Zondag 14 november
    Medicatie. Dr Sabine Wyckaert is als psychiater gespecialiseerd in bipolaire stoornissen en werkt in het UPC Kortenberg. Ze komt vertellen over medicatie en we gaan hierover met haar in gesprek.
  • Zondag 12 december
    Zelfmanagement. We bespreken wat je zelf kunt doen als je stemmingen schommelen.
  • Zondag 9 januari 2022
    Nieuwjaarsfeestje. We vieren het nieuwe jaar met een hapje en een drankje online en we wisselen ervaringen uit.
  • Zondag 13 februari 2022Tips en tricks. Anouk Drieskens, actief binnen Ups & Downs en psychologe, vertelt over ‘Tips en tricks om met een psychische kwetsbaarheid om te gaan’.

Contactpersoon

Mattias: 0488 79 46 78 – bereikbaar dinsdag en donderdag vanaf 19 uur of per mail.
E-mail: leuven@upsendowns.be