Leuven

Vanaf september hebben de bijeenkomsten van Ups & Downs Leuven – als alles goed gaat – opnieuw plaats in de Jeugdherberg De Blauwput. 

Opgepast, onderstaande informatie kan steeds wijzigen ten gevolge van corona. Check dus veiligheidshalve steeds eerst onze site, als je aan een bijeenkomst wil deelnemen.

Waar?

Jeugdherberg De Blauwput, Martelarenlaan 11A, 3010 Leuven (achterzijde van station), www.leuven-hostel.com. Gratis parkeerplaatsen op vijf minuten afstand op het Becker Remy-plein in Kessel-Lo of betalende parking onder het station.

Wanneer?

Elke tweede zondag van de maand van 14 tot 17 uur.

Programma

 • Zondag 11 oktober
  Opgepast: vanwege corona gaat deze bijeenkomst online door! Wil je graag deelnemen, stuur voor 10 oktober een mail naar leuven@upsendowns.be.
  We kijken samen naar een mooie korte docu over bipolariteit, met getuigenissen van enkele leden van Ups & Downs, gevolgd door nabespreking.

 • Zondag 8 november
  Wat is een signaliseringsplan en hoe kan het je herstel bevorderen? We leggen het uit en gaan samen aan de slag.

 • Zondag 13 december
  Ziekte-inzicht is heel belangrijk en daarom ontvangen we Dr. Sabine Wyckaert, psychiater in het UPC KU Leuven. Ze is een expert in het behandelen van mensen met een bipolaire stoornis en gaat ons via psycho-educatie inzichten geven over wat een hypomanie, manie, depressie … is en hoe je het kan herkennen. 

 • Zondag 10 januari 2021
  Zelfzorg speelt een belangrijke rol in het voorkomen van nieuwe episodes. Denk maar aan een gezonde levensstijl, het trouw nemen van medicatie … We gaan hierover met jullie in gesprek en delen onze ervaringen.

Contactpersoon

Tom: 0484 96 57 98 
E-mail: leuven@upsendowns.bev