Leuven

Waar?

Adres: Jeugdherberg De Blauwput, Martelarenlaan 11A, 3010 Leuven (achterzijde van station), www.leuven-hostel.com. Gratis parkeerplaatsen op vijf minuten afstand op het Becker Remy-plein in Kessel-Lo of betalende parking onder het station.

Wanneer?

Elke tweede zondag van de maand: van 14.15 tot 16 uur.

Programma

 • Zondag 14 augustus: bijeenkomst – helaas – geannuleerd wegens te hoge temperatuursvoorspellingen.
  Picknick op z’n Frans, met stokbrood en beleg. Net als vorig jaar laten we dit doorgaan in Hal 5: bij goed weer zitten we buiten, bij slecht weer kunnen we in de hal terecht.
 • Zondag 11 september
  Gedichten en quotes rond depressie en manie. Wat lezen we hierin? Sprokkelbijeenkomst van zelf meegebrachte vindsels waar we belang aan hechten en inspiratie in vinden.
 • Zaterdag 8 oktober
  Jaarlijks Ups & Downs Forum (regionale trefdag-studiedag) op zaterdag in het Provinciehuis in Leuven. Onze Leuvense maandelijkse bijeenkomst gaat in oktober niet door om alle ruimte te geven aan het forum. Meer informatie over het forum en inschrijvingen vanaf 1 augustus op de homepagina van deze site.
 • Zondag 13 november
  Voeding en interactie met medicatie; een gezonde geest in een gezond lichaam. Hoe ziet ons dagelijks voedingspatroon eruit en heeft dat een invloed op onze stemming? We gaan erover in gesprek met elkaar.
 • Zondag 11 december
  Gastspreker Dr. Wyckaert – onderwerp van de bijeenkomst volgt later.

Contactpersoon

Mattias: 0488 79 46 78 – bereikbaar dinsdag en donderdag vanaf 19 uur of per mail.
E-mail: leuven@upsendowns.be